‼️În contextul actual al preocupărilor legate de sănătatea publică, vrem să atragem atenția asupra importanței respectării normelor sanitare și a tuturor cerințelor necesare pentru a proteja sănătatea copiilor noștri.

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport intervine cu o rugăminte sinceră către comunitatea de părinți să fie precauți și să adopte toate măsurile de prevenire disponibile pentru a minimiza riscul infecțiilor imuno-dirijabile.

????În acest sens, vă îndemnăm să:

✅️Respectați normele sanitare: Spălați-vă pe mâini și pe față regulat, folosiți dezinfectant și asigurați-vă că copiii fac același lucru.

✅️Păstrați distanțarea socială: În măsura posibilului, încurajați copiii să păstreze o distanță fizică rezonabilă față de alți colegi sau persoane în comunitate.

✅️Asigurați echipament de protecție: Dacă este necesar, furnizați copiilor măști sau alte echipamente de protecție conform recomandărilor autorităților sanitare.

✅️Comunicați deschis: Discutați cu copiii despre importanța respectării regulilor de igienă și a măsurilor de prevenire pentru a-i implica activ în protejarea sănătății lor.

✅️Mențineți informația actualizată: Fiți la curent cu informațiile oficiale și recomandările autorităților pentru a vă asigura că aveți cele mai recente și corecte informații.

????️Împreună, putem crea un mediu sigur și sănătos pentru copiii noștri. Respectând aceste măsuri, suntem parteneri activi în menținerea siguranței comunității noastre.